Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCarneiro, Alessandra Pinheiro de Góes-
dc.contributor.authorOliveira, Rubataiana Menezes-
dc.date.accessioned2019-04-22T16:27:33Z-
dc.date.available2019-04-22T16:27:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationOLIVEIRA, Rubataiana Menezes. A ficha técnica como ferramenta gerencial e operacional: considerações sobre o tema e construção de planilha para facilitar seu uso. 2019. 44 f. Monografia (Graduação em Gastronomia) - Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2018.pt_BR
dc.identifier.urihttp://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/40970-
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.subjectFicha técnicapt_BR
dc.subjectReceituário padrãopt_BR
dc.subjectPlanilhaspt_BR
dc.titleA ficha técnica como ferramenta gerencial e operacional: considerações sobre o tema e construção de planilha para facilitar seu usopt_BR
dc.typeTCCpt_BR
dc.title.enThe datasheet as a managerial and operational tool: considerations on the subject and construction of a worksheet to facilitate its usept_BR
Appears in Collections:GASTRONOMIA - Monografias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_tcc_rmoliveira.pdf3,52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.